Que no falti aquest postres a cap taula per nadal
Fàcil de fer i bo!!

Els ingredients per 6 persones:

4 ous
100 gr. de sucre
100gr. de farina de rebosteria
3 cullerades (de les de postres) de cacau pur “Valor”

Per la cobertura:

175 gr. de xocolata ” Nestlè Postres” negre
200 ml. de crema de llet (nata)
Primer farem el braç de gitano aquí

Si el volem fer de xocolata, afegirem el cacau pur a la farina.
Fet el braç, és el moment de fer la cobertura: posem la xocolata dins un vol amb la crema de llet (la nata) i ho desfem fent ús de la tècnica del “bany maria” o al microones, sempre vigilant que no es cremi.
Deixem temperar i cobrim el braç amb la mescla.
Al cap d’una estona (abans que endureixi la xocolata), fem la decoració amb una forquilla tal com es veu a la fotografia.
Decorem al gust de cadascú!
Desitjo que us agradi i que el proveu de fer, és molt fàcil!!
Bones Festes!!!