Avui farem un tortell molt fàcil i molt bo.

Ingredients:

2 masses de pasta de full rodones
500gr de nata muntada
Sucre glass
Ametlla trencada
1 Ou (per pintar)

Preparació.

Posar una massa de pasta de full (“Hojaldre”) damunt la plata del forn que utilitzarem per enfornar, la pinzellarem amb aigua per damunt abans de posar-hi l’altra a damunt. Farem un tall en forma de cercle al mig i per les vores (per donar-li forma de “dònut”), de les mesures que vulgueu. Ara es el moment de pintar pel damunt amb ou batut i també posar-hi els bocins d’ametlla (opcional).
Prèviament tindrem el forn encès a 190ºC, i hi posarem la massa uns 20/25 minuts (dependrà del forn).
Quan estigui la traiem  i la deixem refredar.
La tallarem per la meitat amb conte i l’omplirem de nata. Finalment, espolsarem per damunt el sucre glass.
Desitjo que us agradi!!