Unes pastetes per acompanyar un bon cafè o tallat!!

Ingredients:

50 gr de mantega fosa
50 gr de sucre glaç
2 clares d’ou
Unes gotes d’essència de llimó
100 gr de farina d’ametlla

Preparació:

Primer desfarem la mantega en bany maria o bé al microones.
Piquem l’ametlla molt fina i la passem per un colador 2 vegades.
A continuació, ho barregem tot, la farina d’ametlla, el sucre glaç, l’essència, les clares i la mantega fosa, ben barrejat, que no quedi grumolls.
Ho deixem reposar un quart d’hora a la nevera.
Preparem una plata  del forn amb paper damunt, hi anem posant cullerades de la pasta i passem la cullera per damunt per aplanar, que quedi molt prim.
Enfornem a 180 graus uns 10-12 minuts  (depen del forn).
Quant les traiem del forn, ràpidament les col·loquem damunt d’un rodet de cuina perquè agafin la forma de “teula”
Es guarden molt de tems dins una capsa de llauna!!
Desitjo que us agradi!!