Un plat de pasta sempre be de gust no?

Dons si us agrada el “pesto”, som-hi!!

Ingredients per a 4 persones:

400 grs. de tallarines de pasta fresca.
200 ml. d’oli doliva.
60 grs. de formatge Parmigiano o Grana Padano
50grs. d’alfàbrega fresca.
60 grs. de pinyons.
1 gra d’all
Sal
Preparació:
Començarem posant els pinyons a una paella i els torrem una mica.
A continuació posem dins un robot de cuina el formatge fet a trossos grans i el triturem fins que quedi en pols. Seguidament, hi afegirm l’alfàbrega, els pinyons i el gra d’all, que prèviament haurem escaldat.
Hriturem tot i hi anem afegint l’oli poc a poc per a que emulsioni.
Mentre tant posem aigua a bullir amb un pessic de sal (La sal, sempre quan l’aigua està a punt de bullir, si la tirem amb l’aigua freda, tardarà més a arribar al bull) i hi coïem les tallarines segons les indicacions del fabricant ( En aquest cas els he fet jo).
Escorrem la pasta i ho barregem amb la salsa pesto.
Servim calent i decorem al gust, sempre amb un bon formatge parmesà ratllat al moment pel damunt!
Desitjo que us agradi!!