Tenia per aquí un tall de coca que estava sec i per no llançar-lo, m’he posat a rumiar quin ús li podia donar? i wala!!
Faig un púding a veure que tal!!

Ingredients:

Uns 200-250 grs. de coca seca o melindros o magdalenes (qualsevol cosa que se us assequi )
1 poma grossa
4 ous
Mig litre de llet
Pela de mig llimó
Mig bastó de canyella
8 cullerades de sucre
2 cullerades d’aigua

Preparació:

Primer fem un caramel líquid amb 4 cullerades de sucre i 2 d’aigua
El posem al fons del motlle en el què farem el púding
Tallem la poma a làmines i les anem posant damunt del caramel. Intercalarem capes de poma i coca.
A part, posem la llet al foc amb la pela de llimó, la canyella i les altres 4 cullerades de sucre, deixem que arrenqui el bull i tanquem el foc. Deixem entebiar.
Batrem els ous i hi afegim la llet (que em passat per un colador).
Ho tirem per damunt.
Posem el motlle dins un altre mes gran i afegim aigua a aquest últim per fer una cocció al bany maria.
Ho posem al forn a 180 graus 40-45 minuts (depenent del forn)
Quant estigui fred, desemmotllem i servim a talls.
Desitjo que us agradi!!