Temps de caça i bolets!!
Aprofitem doncs el que la natura ens proporciona!!
He de dir que jo no soc partidària de matar cap animal i que cada dia mengem menys carn a casa, dit això, ja que moltes vegades he de cuinar per altres i se que hi ha moltes persones que em seguiu que us agrada la carn de caça, avui he preparat aquest plat de temporada!

Ingredients per a 2 persones:

2 perdius
1 ceba grosseta
1 pastanaga
1 tomata
120 ml. d’oli d’oliva
120 ml. d’aigua
120 ml. de vinagre de Xerès
pebre, sal, llorer, farigola, romer
300 gr de bolets(aquest cas llenega)

Preparació:

Agafem un olla de terrissa i fregim les perdius (despres de plomar-les i netejar-les, naturalment!!) amb oli d’oliva.
Quan estiguin rossetes hi afegim tot el demés en cru: la ceba trossejada, la tomata pelada i neta de llavors, la pastanaga, l’aigua, el vinagre, i totes les herbes aromàtiques i ho deixem coure a foc suau fins que veieu que la perdiu esta cuita (aproximadament 1 hora, tot i que dependrà de si son de granja o salvatges).
A part courem una mica les llenegues i les afegim al final de la cocció.
Si veieu que es queda sense suc, es pot afegir mes aigua .
Aquest plat és mes bo fer-lo 2 dies abans de menjar-lo, perquè s’integrin bé tots els sabors!
Desitjo que us agradi!!