Avui he fet cabell d’àngel de les carbasses del hort que fa el meu estimat germà.
i com que el tinc recent fet, m’he decidit a fer aquests pastissets que son molt típics de les terres del Ebre.

Ingredients:

500 g. de farina
200 ml. d’oli d’oliva
50 ml. d’anìs dolç
50 ml. de moscatell
1 cullerada de sucre + 100 g. per espolsar
Cabell d’àngel
Xocolata de la que venen per desfer (rajola o llàgrimes)

Preparació:

Posem la farina dins un bol i hi anem incorporant l’oli, l’anis el moscatell i el sucre.
Ho remenem bé i ho deixem ben pastat.
Ho deixem reposar uns 30 minuts i a continuació fem particions d’uns 50-60 grs, ho amassem en forma de bola i les deixem reposar 10 minuts tapades amb un drap.
Passat aquest temps estirarem cada “boleta” entre dos fulls de paper de forn, procurant donar-li forma de cercle, estirant-ho ben prim.
Quan tinguem els cercles fets, els dividim en dos grups: en unes hi posarem el cabell d’àngel i a les altres xocolata. Pel que fa a la quantitat, en posarem just per poder-les tancar bé (Una culleradeta)
Les anem tapant amb l’altra meitat i fem a les vores un cordonet pressionant amb els dits (com es veu a la fotografia)
Folrem una plata de forn amb paper i les posem damunt, el forn caldrà escalfar-lo prèviament a 200 graus
Temps 8-10 minuts a 200 graus.
Quant els traiem del forn, es passen per sucre, perquè quedin ben coberts, i s’espolsa el restant.
Desitjo que els feu i que us agradin !!!!