Pels amants de la xocolata!!

Aquest pastís m’agrada molt fer-lo, doncs acostuma a agradar molt i queda molt original i bo!!

Ingredients:

60 gr de mantega
200 gr de galetes maries
150 gr de xocolata negra (80%)
150 gr de xocolata amb llet
150 gr de xocolata blanca
750 ml de llet
750 ml de crema de llet (nata)
100 gr de sucre
3 sobres de quallada

Preparació:

Per un motlle de 26 cm.
Començarem desfent la mantega al microones o al bany maria.
Triturem les maries amb un robot o esmicolant-les amb una mà de morter.
Barregem amb la mantega i ho posem al fons del motlle, aplanem amb l’ajut d’una cullera i ho posem a la nevera.
El procediment per cada capa es el mateix.
Posem dins un casso 250 ml de crema de llet, 250 ml de llet, la xocolata negra a bocins, 50 gr de sucre i 1 sobre de quallada. Ho posem al foc fins que es desfaci la xocolata sense deixar de remenar i que no arribi a bullir.
Abocar sobre la base de galetes i fer la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet.
Aboquem sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregi.
Fem la tercera capa amb la xocolata blanc, però sense sucre.
Deixem reposar a la nevera, millor consumir-lo d’un dia per l’altre!!
Decoreu al vostre gust!!
Desitjo que us agradi!!