Teniu ganes de menjar salmó d’un altra manera?

Doncs us proposo aquesta recepta, és fàcil de fer, molt bo, i sorprendreu els vostres convidats!

Ingredients per 4 persones:

Massa “quebrada”
Salsa beixamel
300 gr de salmó cuit
Formatge rallat
Mig porro
1 ceba

Preparació:

Primer fer la massa quebrada, podeu trobar com fer-la fent clic aquí.
Mentre la massa està al forn, courem el porro i la ceba tallat molt petit amb oli d’oliva a foc suau, també courem el salmó al forn durant 20 minuts, o al vapor 15 minuts (No el volem molt fet, ja que s’ha de tornar a coure al final). Quan estigui fred l’esmicoleu i el reserveu.
Farem una salsa beixamel i la barrejarem amb el salmó, el porro i la ceba, salpebreu, i ompliu el motlle on prèviament hi hem col·locat la massa “quebrada” amb aquesta mescla, i poseu formatge rallat per damunt. Introduïu el pastís al forn i deixeu-ho gratinar uns 10 minuts a 180 graus o fins que es quedi ben daurat!!
Desitjo que us agradi!!