Uffff! quina calor que fa!!!
Ens apeteix coses ben fresquetes!!
Ja se que aquest pastís, la majoria ja el sabeu fer, però sempre hi ha algú que no l’ha fet mai!!
Doncs ens hi posem?

Ingredients per a 4 persones:

1kg. de patates.
70 g. de mantega.
1 llauna de tonyina.
6 palets de cranc.
6 o 7 cogombres petits.
3 ous.
Olives farcides
Maionesa.
Sal.

Preparació:

Pelem les patates i les tallem a làmines d’un dit de gruix.
Les posem a coure cobertes d’aigua, també hi podem posar els ous per fer-los durs.
Passats 10 minuts traurem els ous i mirem si estan cuites les patates (doncs dependrà del gruix que les hem tallat) Si es així, les posem damunt una plata (escorregudes), hi posem la mantega tallada a bocins, i anem xafant amb una forquilla la patata junt amb la mantega.
Estenem aquesta pasta damunt paper film, donant-li forma quadrada.
Deixem refredar una mica i a continuació hi posem maionesa escampant-la per tot el damunt de la patata.
També anem posant els cogombres, 2 dels tres ous durs, la tonyina, els palets de crancs i les olives tot tallat ben petit.
Ara es el moment d’enrotllar-lo, agafem el paper film i amb compte anem acompanyant, fins que quedi amb la forma d’un “braç de gitano”.
El deixem reposar a la nevera entre 1 i 2 hores.
Treurem el paper film amb compte i el posem damunt una plata per servir-lo.
El cobrim amb maionesa i el decorem al gust de cada un.
El farcit el podeu fer també al vostre gust!

Desitjo que us agradi!!!