Un pastis diferent, suau i cremós.

Ingredients:

60 gr. de mantega
180 gr de galetes tipo “Maries”
1 bastó de canyella
Pela de mig llimó
150 gr. de sucre
6 rovells d’ou
400 ml. de crema de llet (nata)
350 ml de llet
40 gr. de Maicena (farina de blat de moro).
1 sobre de gelatina neutra o 3 fulls de gelatina
Sucre, nata i trufa per decorar.

Preparació:

Primer farem una base triturant les galetes, les barregem amb la mantega fosa, i ho posem dins un motlle d’uns 23 cm.
Deixem refredar a la nevera.
A continuació posem la llet dins un casso amb la canyella i la pela de llimó (sols la part groga) al foc, deixem infusionar.
Posem en remull els fulls de gelatina amb aigua freda.
A part desfem els rovells amb el sucre (millor amb batedora elèctrica) una bona estona, seguidament hi anem incorporant la “Maicena” poc a poc.
Quant ho tinguem ben barrejat, hi afegim la crema de llet.
Escorrem els fulls de gelatina.
Colem la llet i tornem-la a posar al foc, ara hi afegim la gelatina i la crema dels ous, nata, etc.
Sense deixar de remenar i quan comenci a espessir-se la traiem del foc i la tirem damunt de la base de galeta.
Deixem refredar al menys 5/6 hores o millor un dia per l’altre.
Posem sucre damunt i el cremem amb un cremador de gas o una pala per cremar crema.
Decorem amb nata i trufa o al vostre gust!!
Desitjo que us agradi!!