No sabeu que fer per sopar?

Us proposo un plat complert i diferent!!

Ingredients:

1 làmina de pasta de full (pot ser rodona o quadrada)
1 ceba mitjana (tallada en “juliana”)
Mig carabassó (uns 150 gr) tallat a dauets
1 llauna de tonyina amb oli d’oliva (esmicolada)
50 gr de cansalada fumada (tallada a bocins petits)
Formatge rallat o a làmines fines
un ou (per pintar)
I per acompanyar una bona amanida

Preparació:

Preescalfarem el forn a 200 graus.
Posem la pasta de full (hojaldre) damunt la plata del forn deixant el seu paper davall.
A la part central hi posarem els ingredients en l’ordre que estan escrits.
Foto 21-1-15 21 22 33Foto 21-1-15 21 22 47
Farem uns talls des d’on acaba el farcit fins a la vora una mica esbiaixats d’uns 2 centímetres.
A continuació començarem a posar  les tires que hem fet pel damunt del farcit com si el tapessim fent una trena.
Pintem amb ou batut.
Posem el pastís al forn i baixem la temperatura a 180 graus, i ho courem uns 20/25 minuts (segons el forn) o fins que estigui daurat.
Desitjo que us agradi!!