Ingredients per 6 persones:

250 ml de crema de llet
250 ml de llet
Un rajolí de rom blanc (opcional)
100 gr de sucre
6 fulls de gelatina
Pell d’una llimona
Per la crema de mandarina:
300 ml de suc de mandarina
50 gr de sucre
1 full de gelatina
20 ml de crema de llet

Preparació:

Posem en un casso la crema de llet, la llet, la pell de la llimona i el sucre fins que arranqui el bull.
Posem en remull els fulls de gelatina.
Traurem el casso del foc i retirarem la pell de la llimona,
Posem els fulls de gelatina ben escorreguts dins la mescla. En aquest moment, és hora de posar-li el rom opcionalment, i remenem fins que quedi ben integrat.
A continuació posarem la mescla en motlles (poden ser de silicona , tassetes de cafè o de metall)
Deixem refredar, posant-ho a la nevera (mínim 2 hores).
Per fer el cremos de mandarina
Necessitem 300 ml de suc de mandarina que posarem al foc amb el sucre.
Quan comenci a bullir, traurem del foc i hi afegirem el full de gelatina hidratat, remenem i afegim la crema de llet, i ho reservem.
Per desemmotllar fàcilment els recipients de la panna cotta, els posem uns moments abans al “bany mari”a i veureu que bé que surten del motlle!!
Desitjo que us agradi!!