Una recepta molt adequada per a aquests dies.

Ingredients:

200 ml de llet
100 gr de sucre
120 gr de mantega
40 gr de llevat fresc (de pastisser)
3 ous
1 rajolí d’anis
500 gr de farina de força
10 gr de sal
1 ou per pintar els panets
100 gr de sucre per decorar

Preparació:

 

Primer, desfem el llevat amb la llet, a continuació batem lleugerament els ous amb el sucre, afegim la mantega a temperatura ambient, l’anís, la meitat de la farina i la sal.
Amassarem la mescla d’aquests ingredients i hi anirem afegint el que queda de la farina poc a poc fins que la massa no s’enganxi a les mans.
Forrarem una plata amb paper de forn i hi posarem els panets damunt. Els farem d’uns 40-50 gr cada un i els hi farem un tall damunt.
Els deixarem reposar fins que augmentin al doble de volum (Això dependrà de la temperatura del ambient). Jo els deixo reposar dins el forn tancat!
Passat aquest temps, els pintarem amb ou i hi posarem sucre humit per damunt (barrejar-lo prèviament amb unes gotes d’aigua).
Enfornarem els panets a 200 graus, uns 20 minuts.
Esponjosos i deliciosos! Desitjo que us agradi!!