Per què comprar-lo si el podem fer nosaltres, més bo i natural?

Ingredients, per un motlle de 24 cm.

280 gr d’ous (uns 4 i 1 rovell)
150 gr de sucre.
130 gr de farina de rebosteria.
37 gr de farina d’ametlla.
2 gr de llevat

Preparació:

Engreixarem el motlle amb una mica de mantega, i l’espolsem amb farina per damunt (reservem).
Separem els rovells de les clares.
Batem a punt de neu les clares amb el sucre.
Afegim els rovells d’un en un sense deixar de batre.
Barregem les farines amb el llevat i ho passem per un colador fi .
Anem incorporant la farina (aquest cop ho farem a mà) amb moviments envolvents per que no s’abaixi la massa.
Quant ho tinguem ben remenat, ho posem dins el motlle, i enfornem a 180 graus uns 20 minuts (dependrà del forn).
Quant estigui cuit desemmotllen i deixem refredar.
Es pot congelar i aixi ja el tindrem per preparar les “mones” o qualsevol pastís
Si el volem fer de xocolata, junt amb la farina hi afegim 2 cullerades de cacau en pols.

Desitjo que us agradi !!