Recepta fàcil rapida i bona.

Ingredients per 2-4 persones:

2 kg. de musclos
Uns 100 g. de porro
2 grans d’all
2 tomates madures
1 cullerada sopera de farina
1/2 got de vi blanc
1/2 got del suc de fer bullir els musclos
I una picada que la farem amb:
1 llesca de pa fregit
2 grans d’all fregits
5 o 6 ametlles torrades
4 o 5 avellanes torrades
Unes branques de julivert

Preparació:

Comencem posant els musclos (ben nets) a coure amb una fulla de llorer i un dit d’aigua.
A part, tallarem a talls ben petits el porro i l’all i ho posem a coure amb oli d’oliva, a foc suau.
Quan estigui a mig coure i posem la tomata (neta de llavors i pelada) i tallada a trossos petits.
Quan estigui ben cuit hi afegirem la farina i la deixem coure uns minuts.
Passats 2 minuts hi posem el vi blanc, el brou dels musclos, i els musclos amb una sola clasca.
A continuació hi posem la “picada” que tindrem ja preparada.
Deixem coure 2 o 3 minuts més i “llestos”.
La salseta no ha de quedar ni molt espessa ni molt clara, si convé hi afegirem una mica més de brou dels musclos.
Desitjo que us agradi!!