Les mousses acostumen a ser exquisides, suaus, fàcils de digerir i si son amb fruita natural millor que millor!!

Ingredients per un motlle de 26 per 24 cm.

Una base de pa de pessic (aqui)
150 ml. de suc de mandarina.
250 gm. de sucre.
375 ml. de crema de llet (nata per muntar)
4 ous
9 fulls de gelatina.

Per la cobertura:
500 ml. de suc de mandarina.
4 gm. d’agar- agar (gelatina natural)

Preparació:

Començarem fent una base de pa de pessic d’un centímetre de gruix aproximadament fent servir la recepta que hi ha als ingredients i el posem al fons del motlle i, seguidament, el suquem amb almívar.
Muntem la nata (reservem).
Muntem les clares d’ou amb un pessic de sal i 2 o 3 gotes de llimona (reservem).
Batre els rovells amb el sucre (fins que quedi una crema blanquinosa i reservem)
Ara posem el suc de les mandarines (150 ml.) al foc i hi incorporem la gelatina ben eixuta, que prèviament teniem amb remull amb aigua freda.
Deixem temperar aquest suc.
I ara es hora de barrejar-ho tot: la nata muntada, els rovells, les clares muntades,i el suc de mandarina, AMB MOLT DE COMPTE!!
Quant ho tinguem tot barrejat ho posem damunt la base del pa de pessic i ho posem a la nevera, almenys 4 -5 hores.
Passat aquest temps posem a bullir els 500 ml. de suc de mandarina amb l’agar-agar.
Deixem temperar i escampem aquesta mescla per damunt de la mousse.
Ho posem a la nevera fins que qualli.
Decorem al nostre gust!!
Desitjo que us agradi!!