Unes postres perfectes per al cap de setmana!!!

Ingredients per 4 persones:

Una làmina de pasta de full rectangular
Crema pastissera
Nata muntada (250ml)
Sucre llustre
4 maduixes

Preparació:

Posem la làmina de pasta de full plana per poder-la tallar amb un tallador rodó o rectangular.
Depenent del tallador, en sortiran més o menys (jo he fet anar un tallador rodó de 8 cm).
Tallem la pasta i la posem damunt de paper de forn a la plata que hem de fer servir per enfornar.
Encenem el forn a 180 graus.
Punxem amb una forquilla les rodones que em tallat.
Posem un altre full de paper de forn damunt la pasta i posem un pes damunt (com ara un altra plata de forn) per evitar que la pasta pugi.
Posem-ho al forn uns 8-10 minuts.
Treure i deixar refredar.
Fer la crema, que podeu veure com es fa aquí, i muntar la nata.
Posar per persona tres sostres com a la fotografia, intercalant pasta de full, crema, pasta de full, nata, etc. i finalment, decorar amb les maduixes.
Desitjo que us agradi!!!