Temps de cireres!!!
En tenim tantes que no sabem que fer-ne (apart de menjar-les recent collides)?

Doncs podem fer una bona melmelada feta a casa i amb poc temps de preparació per decorar pastissos, per esmorzar,per cuinar!!

Ingredients:

1 kg. de cireres
400 gr. de sucre (dependrà del madures que siguin les cireres )
Suc de mitja llimona
2 gr. agar-agar

Preparació:

Primer de tot hem de treure l’os de les cireres, pesar-les i per cada kilogram (si son molt madures) posem entre 300 i 400 gr. de sucre.
Ho posem dins una cassola de terrissa junt amb el suc de mitja llimona.
Ho fiquem al foc (molt suau) durant una mitja hora o fins que vegem que les cireres estan cuites, remenant de tant en tan.
Quan falti 1 minut per treure del foc, afegir l’agar-agar (per espessir).
Triturar calent i posar en pots petits de vidre.
Fer-los bullir al bany maria durant almenys 5 minuts.
I ja tenim melmelada de cireres per tot l’any!!

Desitjo que us agradi!!