Cada dia hem de cuinar, i és bo fer-ho diferent!!
Us proposo aquestes mandonguilles.

Ingredients:

Per fer les mandonguilles:
150 g. de carn picada de pollastre
150 g. de carn picada de vedella
100 g. de carn picada de porc.
2 Ous.
All, julivert, molla de pa
Per fer les “tartaletes” necessitem una plata com les de fer magdalenes
Llesques de pa de motlle
Carabassó, pebrot verd, pebrot roig, pastanaga, ceba, espàrrecs verds (es pot fer amb les verdures que més us agradin o de temporada)
Formatge ratllat
Ou
Una mica de llet, sal, pebre.

Preparació:

Comencem fent les mandonguilles, barregem les carns amb els ous debatuts l’all i el julivert tallat petit, posem la molla de pa esmicolat i barregem.
Fem les “boletes” i reservem.
Agafem les llesques de pa de motlle i les aplanem amb un rodet de cuina i amb un tallador rodó tallem porcions per posar al fons del motlle que omplirem.
Ara agafem el motlle de forats (el de fer magdalenes) i els passem una mica de mantega.
Tallem les verduretes a talls molt petits (reservem).
A continuació tallem el carabassó a làmines molt primes de llar a llar, folrem amb aquestes làmines les vores del motlle i al fons hi posem el pa de motlle que tindrem tallat.
Introduirem una mandonguilla a cada forat i omplim de les verduretes que tenim tallades.
Debatem els ous i afegim un raig de llet, i anem posant aquest líquid per damunt de les “tartaletes”
Espolsem formatge ratllat per damunt i gratinem al forn.

Amb aquesta quantitat a mi m’han sortit 24 mandonguilles, les verduretes no us poso les quantitats perquè dependrà de la variació de les quals (és molt poc).
Preescalfarem el forn a 200 graus, i courem uns 15 minuts (dependrà del forn).

Desitjo que ho feu i que us agradi!!!