Voleu sucar pa, i que es llepin els dits? Dons comencem!!

Ingredients per 4 persones:

Per les mandonguilles:
150 gr de carn picada de vedella
150 gr de carn picada de porc
150 gr de carn picada de pollastre
2 ous
2 alls
Julivert
Molla de pa
Sal
2 sèpies grosses
2 cebes grossetes
2 alls
3 tomates madures
150 ml de vi blanc
3 carxofes laminades
Brou de verdures
Una picada amb:
6 ametlles, 4 avellanes, 2 alls fregits, 2 llesques de pa fregit, julivert i uns brins de safrà
Oli d’oliva, sal i pebre.

Preparació:

Comencem barrejant la carn picada (vedella, porc i pollastre) en un bol.
Afegim els ous lleugerament batuts, els 2 alls i el julivert picadet i la molla de pa esmicolada (podem picar-la amb màquina com ara 1,2,3 o Thermomix, etc.)
Salpebreu.
Barregem ben barrejat, fem les mandonguilles i fregim-les (reservem-les).
A continuació, ficarem una cassola al foc amb oli d’oliva.
Picarem les cebes i els alls a bocins molt petits i els courem una estona.
Ratllarem les tomates i les afegirem a la cassola.
Passats 5 minuts, afegim les sèpies tallades a bocins irregulars.
Quant veiem que ha reduït el suc hi posem el vi.
Passats 5 minuts més, afegim el brou de verdures i les mandonguilles.
Baixem el foc i tapem.
Fem la picada amb els ingredients que hem explicat, i ho afegim-la a la cassola.
Deixem coure vigilant que no es quedi sense suc, ja que es podria enganxar al fons.
Fregim les carxofes a part i posem-les un minut abans de servir al plat.
Desitjo que us agradi!!