Les he fet, les hem provat i… que bonessssss!

Recepta per si les voleu fer:

4 ous
350 g. de sucre de canya (pot ser sucre blanc)
380 g. d’oli d’oliva (pot ser de gira-sol)
120 ml de beguda d’espelta o avena (pot ser llet de baca)
16 g. d’impulsor (llevat Royal)
Ratlladura d’una llimona i unes gotes d’essència de llimona
1 pessic de sal
420 g. de farina d’espelta integral ecològica (pot ser farina de blat)

Entre parèntesis us he posat un altra opció, però us aconsello que proveu les d’espelta!!!

Preparació:

Primer que res ens posem a separar les clares dels rovells.
Muntem les clares amb el pessic de sal i el sucre, afegim els rovells.
Quant estigui ben muntat incorporem l’oli, la beguda d’espelta, la ratlladura de la llimona i l’essència, aquest pas el farem amb la batedora de mà perquè no ens baixi la massa.
Tamisem la farina i l’afegim junt amb l’impulsor a la massa, a poc a poc!!
Quant ho tinguem tot ben barrejat ho tapem amb paper film i ho posem dins la nevera almenys 2 hores.
Un cop passat el temps encendrem el forn a 190 graus, i omplirem 3/4 parts dels paperets per magdalenes i enfornem baixant la temperatura a 180 graus, uns 25-30 minuts (dependrà del forn)
Abans d’enfornar-les es pot posar sucre damunt!!
Desitjo que les proveu de fer són molt bones!!