Voleu fer unes magdalenes bones boniques i barates? Doncs posem-nos-hi!!

Ingredients:

4 ous
200 gr de sucre
Mig got d’oli
Mig got de llet
Essència de llimó (1 tubet)
1 sobre de llevat
250 gr de farina
1 culleradeta de postre de cacau en pols
També necessitarem paperets de magdadalena i motlles de silicona de la mateixa mida.

Preparació:

En un vol posarem els ous amb el sucre, i ho batrem fins que es blanquegi (uns 10 minuts).
Afegirem la llet, l’oli i la essència de llimó, barrejarem amb una batedora de mà poc a poc, i a continuació afegirem la farina passada pel colador juntament amb el llevat. Barrejarem un cop més amb cura per no perdre el volum de la massa.
Quan estiguin tots els ingredients ben barrejats, en separem una part i li afegirem el cacau en pols (ha de ser de bona qualitat, jo faig anar cacau pur de la marca Valor).
En aquest moment encendrem el forn fins als 200 graus.
Col·loquem els paperets de magdalena dins d’uns de silicona, així la massa puja més.
Posarem les dos masses en mànegues pastisseres diferents, omplirem fins a la meitat els paperets, primer la de color “groc” i damunt la de color “xocolata”. Mai passarem de dos terceres parts del motlle.
Posarem sucre per damunt i ho enfornarem, baixant la temperatura del forn fins als 170 graus, durant uns 25 minuts (dependrà del forn).
Desitjo que us agradi!!