Teniu poc temps? Doncs aquesta recepta es molt fàcil de fer, sols cal un bon producte fresc, el lluç.

Ingredients per 4 persones:

1 lluç fresc d’un kg. aproximadament (reservar el cap i la cua per fer un bon brou)
2 gambes per persona.
2  cebes
1 tomata madura (ratllada)
1/2 kg. de musclos
Oli d’oliva, sal i pebre.
Una picada amb 2 alls fregits,una llesca de pa fregit, julivert, 5 ametlles torrades i 5 avellanes.

Preparació:

Primer posem els musclos a coure al vapor (reservem).
Posem a bullir el cap i la cua del lluç amb una ceba i una rameta de julivert.
Salpebrem les gambes i les posem a coure amb bastant oli (reservem).
Posem una cassola al foc i colem l’oli de coure les gambes.
Amb aquest oli hi courem la ceba i la tomata ratllades.
A continuació i posem els talls de lluç cru i sense enfarinar.
El deixem 1 minut per banda.
Hi afegim el brou del peix, les gambes i la picada.
Deixem coure uns 2/3 minuts altre cop per banda, afegim els musclos i tapem la cassola i finalment ho deixem reposar uns minuts més.
Desitjo que us agradi!!