Per unes postres ràpides, senzilles i bones!!

Ingredients

Per unes  20/25 unitats:
65 gr de llet
65 gr d’aigua
52 gr de mantega
65 gr de farina
2 ous
Sal

Preparació:

Començarem posant dins un casso l’aigua la llet i la mantega.
Posem-ho al foc i escalfem fins que la mantega es dissolgui.
A continuació hi tirem de cop la farina sense deixar de remenar durant uns segons, i hi posem el pessic de sal.
En aquest moment ho traurem del foc, i hi tirem el primer ou remenant la massa fins que el ou quedi ben dissolt, afegim l’altre ou i continuem remenant fent el mateix procés.
Posem aquesta massa dins una mànega pastissera i una “boquilla” estrellada.
Pre-escalfem el forn a 200 graus.
Folrarem amb paper una plata de forn, i amb la mànega  anirem colocant-hi muntets de la mida d’una nou.
Enfornarem les lioneses i baixarem la temperatura a 190 graus, deixant-ho coure uns 5-10 minuts (dependrà del vostre forn) o fins que estiguin daurades.
Treure del forn i deixar refredar.
Per farcir-les, tallem-les per la meitat i omplim-les de nata muntada, crema catalana o trufa.
Posem sucre molt dins un colador fi i espolsem-lo per damunt de les lioneses.
Desitjo que us agradi!!!