Us ve de gust una lasanya de verduretes i gambes? Doncs comencem!!

Ingredients

Per a 4 persones
1 Paquet de lasanya d’espinacs
1 Ceba gran
Mig porro (uns 100gr)
6 o 7 Espàrrecs de marge
Mig carabassó (uns 100gr)
1 Pebrot verd, mitjanet
Mig pebrot vermell
7 o 8 xampinyons
100 gr de fabetes petites
150 gr de gambes pelades
Salsa beixamel
Formatge ratllat
Oli d’oliva, sal pebre i orenga

Preparació

Posar la lasanya en remull, segons les indicacions del fabricant, tallem petites totes les verdures i les coiem per separat, respectant que les més dures tinguin més estona de cocció. Salpebreu-les.
Seguidament, courem les gambetes (pelades) i les reservarem. A continuació, farem una beixamel (En reservarem una part per a posar per damunt), i la barrejarem amb les verdures i les gambes.
En una plata pel forn, escampeu una mica de mantega per evitar l’adherència de les plaques de lasanya. Munteu la lasanya alternant les plaques amb el farcit, i per últim, damunt de l’última placa, hi afegirem la beixamel restant i el formatge ratllat.
Enforneu a 180 graus (havent-lo precalentat prèviament) fins que estigui daurat al vostre gust!!
Truc: Podeu afegir-hi, com a decoració, alguns fruits secs (pipes pelades, pinyons, ametlles trencades, etc..) li donen un “crec-crec” molt agradable.