Avui després de passar per l’hort del meu germà Julio i amb aquesta calor que fa, he decidit fer un gaspatxo!
Qui no ha fet mai un gaspatxo?
Hi ha tantes versions com persones que el saben fer!!
Aqui va la meva!

Ingredients:

1 kg. de tomates madures (sense pela ni llavors)
50 gr. de ceba
150 gr. de cogombre (pelat)
1 pebrot verd italià (uns 60gr)
2 grans d’all.
50 gr. de vinagre de poma.
100 gr. d’oli d’oliva.
Una culleradeta de sal.
8 o 10 glaçons o 200ml. d’aigua freda.

Preparació:

Si teniu Thermomix o una trituradora del mateix tipus, poseu totes les verdures, la sal el vinagre, l’oli i els glaçons dins el pot i ho programarem 30 segons velocitat 5 (moderada), i a continuació 3 minuts velocitat 10 (alta). I llest, per gaudir d’unes verdures amb totes les seves vitamines i al mateix temps refrescar-nos.
Pels que no teniu Thermomix, es posa igual tots els ingredients nets i pelats dins un recipient en que es puguin triturar bé, substituïnt l’aigua freda en comptes dels glaçons.
Si us agrada molt fi, ho passarem per un colador xinès!!
Desitjo que us agradi!!