Fa uns dies la meva amiga Carme em va portar una bona bossa d’anous de la seva torre, i com que amb elles m’agrada de fer coses diferents (a part de menjar-les soles, que son boníssimes), he decidit fer aquest flam que es fàcil i molt bo!!

Ingredients per a 4-6 persones

6 ous
6 cullerades de sucre + 150 gr. per fer sucre liquit
1/2 litre de llet
100 grs. d’anous

Preparació:

Primer tallarem les anous a bocins irregulars amb un ganivet.
Posem els 150 g. de sucre a fondre dins un recipient (una paella)
Quan estigui desfet el tirem al motlle de silicona ben repartit.
Si el fem dins una flamera, ja no caldrà tocar-lo.
A continuació i mentre sigui calent hi afegim els trossets d’anous que quedin ben pegades al sucre.
A part batrem els ous amb el sucre i la llet
Quant estigui ben batut ho posem al motlle on tenim el sucre caramel·litzat amb les anous
Ho posem a coure amb bany maria
El temps de cocció dependrà del motlle (Jo ho he fet al vapor de la Termomix) i ha tardat 40 minuts
Quan estigui fred desemmotllem, i voltem perquè quedi la part del sucre damunt. I a gaudir-ne!!!
Desitjo que us agradi!!!