Sorpreneu amb aquest plat diferent i complert!!

Ingredients per a 4 persones:

350 grs d’espagueti a la tinta de sèpia
Un paquet de gamba roja “Pescanova” de 400 gr congelada
200 grs de barreja de bolets.
2 cebes mitjanes.
2 o 3 alls.
1 pebrot verd Italià.
Mig pebrot roig.
Oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Primer descongelem les gambes (també es pot fer amb gamba fresca) però aquestes surten molt bones i aromàtiques.
A part, en oli d’oliva courem els bolets i els reservem.
Posem una cassola al foc i hi fiquem l’oli i la ceba tallada molt fina.
Als 5 minuts hi fiquem el pebrot i els alls també tallats finets.
Quan ho veiem quasi cuit, afegim les gambes i als 3 o 4 minuts els bolets.
A part, bullirem els espagueti tal com indiqui el fabricant.
Quant estiguin cuits i escorreguts, afegim-los a la cassola, ho barregem tot, salpebrem i servim.
Desitjo que us agradi!!