Mmmmmmmm!!! Que bones!!!!!!

Ingredients:

Massa mare:
30 grs de farina de força
20 grs. d’aigua tebia
25 grs. de llevat de pastisser.
Per la massa principal:
700 grs. de farina de força
250 grs. de sucre
100 de llard
2 ous
10 grs. de llevat de pastisser
300 ml d’aigua
La massa mare
Cabell d’àngel

Preparació:

Fem primer la massa mare:
En un bol posem l’aigua tèbia amb el llevat i el desfem, a continuació i posem la ferina ho amassem i fem una bola, deixem reposar fins que dobli el seu volum.
Preparem la massa principal:
Barregem la farina amb el sucre, desfem el llevat amb l’aigua tèbia, batem una mica els ous i ho barregem tot. Afegim la massa mare i ho amassem ben amassat.
Deixem reposar unes 2 hores, que no li toqui l’aire (jo ho poso dins el forn, apagat ) o fins que dobli el seu volum.
Passat aquest tems farem porcions d’uns 100 grs.
Posem oli damunt el taulell de la cuina i estirem amb un rodet de cuina cada porció, com he fet a la fotografia i suquem amb el llard per damunt.
Foto 7-2-15 13 00 08
Foto 7-2-15 13 00 30
Farcim de bocins de xocolata i cabell d’àngel.
Ens suquem les mans d’oli i enrotllem la pasta, li donem la forma de l’ensaïmada.
Folrem una plata del forn i les anem posant damunt separades, doncs han de tornar a augmentar de volum.
Passades 2 hores mes o menys, les enfornem a 180 graus uns 20 minuts (dependrà del forn) .
Quan estiguin posar sucre glass per damunt.
Desitjo que us agradi!!