El conill, un menjar saludable sense greixos, de carn blanca i si l’acompanyem amb verdures, ja tenim un plat perfecte.

Ingredients per 4 persones:

2 cuixes i 2 lloms de conill desossats (ho podeu demanar a la carnisseria)
2 pastanagues
2 cebes grosses
4 espàrrecs verds
1 pebrot roig
1 pebrot verd
1 carabassó petit
2 grans d’all
Oli d’oliva, sal, pebre
Una cullera de postres de mantega
60 ml de conyac

Preparació:

Podem demanar a la carnisseria que ens ho desossin, els ossets guardeu-los per fer la salseta.
Un cop ho tenim desossat ho posem pla damunt del taulell de la cuina i ho salpebrem i farcim de les verdures (pebrot verd, vermell, pastanaga, espàrrec i carabassó) que haurem tallat llarguet per poder-les repartir bé.
Ho enrotllem i lliguem amb un fil doblet.
Ho posem a enrossir dins una paella amb oli a foc més aviat fort (doncs només es tracta de donar color) ja ho courem al forn. Reservem.
Amb el mateix oli i posem els ossets i els daurem, afegim el conyac i flamegem Treure els ossets de la paella i posem els alls i una de les dues cebes tallada petita la courem a poc a poc, deixem reduir i un cop cuit ho colem per un colador xines i afegim la cullereta de mantega (surt poca quantitat) però sols és per donar color, ja que l’acompanyament són les verdures.
Ara obrim el forn a 200 graus.
Esperem 7 o 8 minuts que s’escalfi.
Posem les cuixes i els lloms damunt una plata amb un raig d’oli per damunt i enfornem fins que estigui rosset (uns 10 /15 minuts).
A part posem a coure les verdures que han quedat tallades damunt una planxa i les courem
Quan estigui el conill l’ampla-tem i tirem la salseta per damunt i acompanyem amb les verdures saltades.

Desitjo que us agradi!!