Quan vaig fer per primera vegada aquestes postres, pensava: això no crec que pugui ser, doncs es barrejarà tot i serà un desastre!!
La meva sorpresa: aquest bonic i boníssimes postres que vull compartir amb vosaltres!

Ingredients per un motlle de 20 cm:

Pel flam:
4 ous
250 ml. de nata (liquida)
250 ml. de llet sencera
120 g. de sucre.

Per la coca:
3 ous
90 g. de farina
90 g. de sucre

Per fer el caramel:
200 g. de sucre
Unes gotes de llimona

Preparació:

Primer que tot posem els 200 g. de sucre i les gotes de llimona dins la flamera i ho posem al foc per què es desfaci el sucre i que agafi un color daurat.
Ho deixem refredar.
A continuació batrem els ous amb el sucre per fer el flam, incorporem la nata liquida i la llet i ho barregem.
Un cop tinguem el sucre-caramel ben fred hi posem la barreja del flam damunt.
I per últim muntem els ous amb el sucre per fer la “coca” ben muntat (fins que blanquegi) ara incorporem la farina (tamisada) millor que sigui de rebosteria, aquesta funció millor fer-la amb la batedora manual perquè no ens baixi la barreja.
Posem la barreja de la “coca” a poc a poc damunt la crema del flam.
Jo l’he posat amb bany maria uns 30 minuts al foc
També es pot fer al forn a 180 graus (amb bany maria) el temps dependrà del vostre forn (calculeu una hora) i punxeu per si està cuit.
Quan estigui cuit deixarem refredar abans de desemmotllar, la decoració al vostre gust!!!
Desitjo que el feu, veureu que bo!!!