Una coca de xocolata base indispensable per un bon pastís!

Ingredients:

5 ous.
200 gr. de sucre.
125 ml. d’oli.
125 ml. de Cacaolat.
Essència de llimó o de vainilla (1 culleradeta de postres).
200 gr. de farina de rebosteria.
50 gr. de cacau pur (jo en poso de la marca Valor).
1 sobret de llevat (Royal)

Preparació:

Primer de tot encendrem el forn a 200 graus.
Separem les clares dels rovells i batem les clares amb el sucre a punt de neu.
Afegim els rovells d’un en un a la mescla.
A continuació hi posem l’oli i el Cacaolat (també pot ser llet).
Ara remenarem a mà.
Incorporem la farina (tamisada), el cacau i el llevat, i amb molt de compte ho barregem.
Jo aquest cop ho he posat dins una llauna (buida naturalment) de tomata de 5 kg., per això ha sortit tant alt!!
El suquem de mantega, espolsem farina, i hi posem la massa, enfornem a 180 graus durant 3/4 d’hora (dependrà del forn).
I ja el podem farcir del que vulguem!!
Desitjo que us agradi!!