Coca fàcil de fer i apropiada per la revetlla (i per tot l’any)!!!!

Ingredients:

2 làmines de pasta de full
500 gr. de cabell d’angel
Pinyons o ametlles
Sucre
1 ou ( per pintar)

Preparació:

Primer de tot, encenem el forn a 220 graus.
A continuació, estenem una làmina damunt la plata de forn, la punxem amb una forquilla, amb cura de punxar bé per tot arreu.
Posem el cabell d’àngel per damunt ben repartit, deixant un dit per banda per cobrir.
Posem l’altra lamina damunt i anem tancant les vores com si féssim una mitja trena.
Punxem la part del damunt i pintem amb ou batut.
Espolsem pinyons o ametlla tallada i sucre.
Abans d’enfornar-la abaixarem la temperatura a 200 graus.
Enfornem fins que estigui daurada (una mitja hora), tot i que dependrà del forn!!

Desitjo que us agradi i bona revetlla!!!