Us be de gust un tall de coca de recapte? Doncs som-hi!!

Ingredients per a 4-6 persones:

330 gr de farina (potser integral o d’espelta)
Un polsim d’orenga
10 gr de sal
20 gr d’oli d’oliva
8 gr de llevat amb pols
60 ml de llet
60 ml de cervesa
60 ml de gasosa

Pel farcit:

Mig kg. de cebes
150 gr de carabassó
150 gr de cansalada fumada (beicon)
100 gr de formatge rallat

Preparació:

Començarem posant la farina dins un bol amb la sal, l’orenga i el llevat. Ho remenarem i a continuació hi afegim tots els líquids (oli, llet, cervesa i gasosa)  i ho amassem ben amassat fora del bol.
Ho deixem reposar almenys 1 hora tapat amb un drap, evitant que li toqui el aire a la massa.
Mentre tant, tallarem la ceba a dauets petits i la passarem per la paella sense coure-la massa, la traiem del foc i la posem a escorre dins un colador perquè deixi anar el líquid sobrant.
Tallarem el carabassó a rodanxes molt fines.
També tallarem la cansalada molt petita.
Quant la massa hagi reposat l’estirem damunt d’un taulell prèviament enfarinat amb un rodet de cuina.
Posem-la damunt la plata del forn i hi posem tot el farciment per damunt. Per fer-ho correctament, posarem primer les rodanxes de carabassó ben repartit, a continuació damunt la ceba també ben repartida la cansalada i al final el formatge ratllat.
Encenem el forn a 230 graus amb les resistències de dalt i baix enceses.
Enfornem de 15 a 20 minuts (segons el forn)  o fins que estigui cuit al vostre gust.
Desitjo que us agradi!!