Una coca original i molt atractiva de fer!!

Ingredients:

4 ous
200 gr de sucre
250 ml d’oli d’oliva (es pot posar també de gira-sol)
250 ml  de llet
Essència de llimó
250 gr de farina
10 gr de cacau en pols
1 sobre de llevat (Royal).

Preparació.

Batrem els ous amb el sucre uns 10 minuts (millor amb una batedora, si la teniu).
A continuació posem l’oli, la llet, i l’essència (1 tubet).
Ara ho remenem a mà i anem incorporant la farina tamisada amb el llevat.
Quant ho tinguem ben barrejat, ho partim en dos meitats i a una d’aquestes parts hi afegim el cacau pur en pols.
Preparem el motlle (d’uns 26 cm). El suquem amb unes gotes d’oli, hi espolsem una mica de farina i al centre anem posant amb una cullera, una cullerada de cada color, una damunt de l’altra (amb paciència).
Veurem com es va escampant.
Enfornem a 180 graus uns 40-50 minuts.
Desitjo que us agradi!!