A l’hivern ve de gust menjars calents no?

A més, un plat de llegums o dos a la setmana l’hem de menjar !!
Aquests cigrons els farem diferents!!

Ingredients per 4 persones:

Mig kg. de cigrons
Mig kg. de calamarçons
1 ceba grossa o dos de mitjanes
2 grans d’all
1 tomata grosseta
1 pebrot verd (llarguet)
Mig pebrot vermell
Vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre
2 ous

Preparació:

Posem en remull els cigrons 12 hores (també els podeu comprar cuits).
Els posem a coure al olla ràpida uns 20 minuts, els reservem.
Posem a bullir els ous, uns 10 minuts, els reservem.
Fiquem una cassola al foc amb l’oli d’oliva i quan estigui calent hi posem la ceba i els alls tallats molt petits.
Als 7 o 8 minuts hi posem el pebrot roig i el verd tallats també molt petit.
Quan veiem que està cuit i posem la tomata ratllada i als 5 minuts els calamars tallats a bocins, deixant-ho coure fins que no tinguin quasi bé suc, hi posem una copa de vi blanc i ho deixem reduir.
Afegim els cigrons amb el seu caldo.
Salpebrem i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Decorem amb els ous durs.
Desitjo que us agradi!!!