Qui no ha fet mai un braç de gitano?

De ben segur que alguna vegada em fet o em provat de fer aquestes postres tan senzilles, però alguna no ens ha sortit bé!
No defallim, tornar-ho a provar, jo us deixo aquí la manera en què jo el faig!

Ingredients:

4 ous XL
100 gr. de farina de rebosteria
100 gr. de sucre
1/2 litre de crema de llet (nata)

Preparació:

Primer encendrem el forn a 180 graus .
Posem els ous i el sucre en un bol per a batre o bé amb màquina i que no vingui d’una estona (uns 6 o 7 minuts) el remenar-ho.
A continuació afegir la farina (tamisada) poc a poc i aquest cop millor fer-ho a mà, suaument.
Posem aquesta crema damunt la plata del forn que haurem folrat amb paper sulfuritzat.
Enfornem durant 8-10 minuts (dependrà del forn).
Quant estigui cuit el bolquem sobre un drap de cuina humit, traurem el paper amb compte, l’enrotllem juntament amb el drap i el deixem refredar.
Mentre tan muntem la nata.
A continuació desenrotllem la massa amb compte i l’omplim de la nata, i tornem a enrotllar-lo poc a poc.
La decoració la fem al nostre gust!!
També es pot fer el mateix amb crema o trufa.

Desitjo que us agradi!!