Voleu sorprendre amb un braç de gitano diferent?

Molt fàcil de fer i decoratiu!!

Ingredients:

4 ous
100 gr de sucre
110 gr de farina
Unes gotes de essència de llimó
10 gr de cacau pur

Preparació:

Separem les clares dels rovells, muntarem a màquina o a mà les clares amb la meitat del sucre, i ho reservem.
L’altra meitat del sucre la batrem amb els rovells, i incorporem la farina poc a poc.
A continuació ho barregem tot amb les clares muntades.
Aquesta acció la fem amb molt de compte per no abaixar les clares muntades, que es el que ens donarà  esponjositat al pastís.
Quant estigui tot ben barrejat, separarem 3 o 4 cullerades de la massa i ho posem dins una mànega pastissera. Damunt d’un paper de forn, farem unes ratlles imitant les d’una girafa (d’aquí ve el nom del braç).
Ho posem al forn, que el tindrem pre-escalfat a 180 graus durant no més d’un minut, el suficient perquè la massa que ara hi posarem, no es barregi amb les ratlles.
Amb la massa que ens ha quedat després de fer les ratlles, hi afegim el cacau pur, ho barregem bé, i ho escampem per damunt de les ratlles.
Tornem a enfornar, aquest cop uns 10-12 minuts (dependrà del forn).
Preparem un drap una mica humit i quan estigui cuita la massa, la posem amb el mateix paper de forn damunt del drap i ho enrotllem.
Quant estigui freda ho desenrotllem amb compte i ho farcim de nata muntada, crema o trufa, el que més us agradi.
Desitjo que us agradi!!