Quaresma és sinònim de bacallà!!
Però als que ens agrada, en menjaríem tot l’any!!

Ingredients per 3-4 persones:

Un bon tall de llom de bacallà per persona.
Una truita d’espinacs.
Un ou dur per persona (opcional).
2 o 3 alls.
Un grapat de julivert.
Una cullerada sopera de farina.
400 ml. de brou de verdures o de peix.
Sal, oli.

Preparació:

Posem a bullir els ous (reservem).
Enfarinem i fregim el bacallà (reservem).
Tindrem ja feta la truita d’espinacs.
Posem una cassola al foc amb oli d’oliva.
Piquem els alls i el julivert i ho afegim a l’oli.
Quant estigui cuitet hi afegim la farina, i ho deixem coure, remenant perquè no es cremi.
Afegim el brou i quan comenci a bullir i posem el bacallà, la truita tallada, i els ous partits per la meitat.
Deixem fer “xup, xup”, i a dinar!!
Desitjo que us agradi!!