Un altra recepta pels amants del bacallà!!

Ingredients:

Un tall de bon bacallà per persona.
2 pebrots verds.
1 pebrot vermell.
1 ceba mitjana.
1 albergínia.
1 pot de tomata en conserva casolana de 1/2 kg. o 4 tomates madures.
Oli d’oliva, sal i pebre.
Farina, per enfarinar el bacallà.

Preparació:

Primer enfarinem i coïem el bacallà (reservem).
Tallem totes les verdures a bocins petits.
Posem una paella al foc amb oli.
Courem les verdures per separat, començant pel pebrot verd i el roig (reservem).
A continuació al mateix oli courem l’albergínia (reservem).
Finalment, coïem la ceba.
Barregem tot el que hem cuit i hi afegim la tomata, salpebrem, i deixem coure a foc suau.
Quant falti 5 minuts per acabar la cocció, hi afegim el bacallà, i ho deixem coure a foc fluix.
Desitjo que us agradi!!