Tenia a la nevera uns quants caragols, una mica de sofregit de ceba i tomata, i conill que havia fet a la cassola i poc tems per fer el dinar!!

Algun cop us ha passat a vosaltres?

Que faig? Doncs arròs!!

Ingredients per 3-4 persones:

Sofregit (1 ceba,1 tomata ratllada, 1 all,1 pebrot italià verd).
Un grapat de caragols que tingueu cuits.
Conill, estofat de vedella, o xipirons de fer una cassoleta (Ja hem dit que era cuina d’aprofitament)
Uns 100 grs. d’arròs per persona.
1 litre de aigua o brou de verdures

Preparació:

Posem una cassola al foc i hi incorporem tots els ingredients que tinguem cuits.
Afegim l’arròs i ho remenem uns 10 minuts vigilant que no s’enganxi al fons de la cassola.
A part, bullim aigua o brou de verdures.
Posem l’aigua a la cassola, sempre el doble que d’arròs i una mica més. En aquest moment aprofitarem per posar-hi uns pèsols, rectifiquem si cal de sal i pebre i hodeixem coure uns 15-20 minuts.
Tanquem el foc i ho deixem reposar 5 minuts més!
Desitjo que us agradi!!